Installatie van groepenkast tot noodschakelaar

Wij doen er alles aan om te zorgen dat u comfortabel in uw eigen huis kunt verblijven. Functionerende apparatuur en werkende elektra zijn hierbij belangrijk. 

Wanneer één van deze aspecten niet naar behoren werkt, lossen wij het probleem graag voor u op. Denk hierbij aan het onderhouden, repareren of vervangen van uw elektranetwerk in huis, of het installeren of opnieuw indelen van uw groepenkast. Ook bedradingsproblemen lossen wij snel op.

Uw elektraprobleem vandaag opgelost

Schakel ons in voor het vervangen en installeren van wandcontactdozen, (nood)schakelaars, verlichting en stoppenkasten. 

Wij staan klaar voor al uw installatiewerkzaamheden!

Neem ook contact op voor alleen onderhoud of aanpassingen aan uw elektra. Bel of mail en we maken samen een passend plan. U bent bij ons altijd verzekerd van elektrotechnisch advies op maat.

Test uw aardlekschakelaar voor uw eigen veiligheid

De aardlekschakelaar is een belangrijk onderdeel in uw groepenkast. Het dient als een extra beveiliging die stroom uitschakelt en u beschermt tegen elektrische schokken. Een goede aarding geeft bescherming bij kortsluiting en voorkomt dat apparaten onbedoeld onder spanning staan. Test daarom regelmatig de werking van uw aardlekschakelaar. Een handig moment om dit te doen, is bij de overgang van winter- en zomertijd.

Hoe test ik de aardlekschakelaar?

Op de aardlekschakelaar zit een testknop met de letter “T”. Deze knop moet ingedrukt worden om te testen. Als de schakelaar goed werkt, wordt de achterliggende installatie uitgeschakeld. Na het testen moet de aardlekschakelaar zonder problemen weer kunnen worden ingeschakeld. Lukt het uit- of inschakelen niet? Bel dan uw installateur en laat uw aardlekschakelaar vervangen.

Hoe vaak moet ik de aardlekschakelaar controleren?

De aanbeveling is om iedere maand de aardlekschakelaar te controleren. Het gevolg is wel dat overal de stroom uitvalt in huis en alle klokken opnieuw moeten worden ingesteld. Test uw aardlekschakelaars in ieder geval twee keer per jaar, tijdens de omschakeling van de tijd. Beter twee keer per jaar, dan helemaal niet!

Wij lossen graag alle elektraproblemen zo snel mogelijk op. Belt u vandaag? Dan doen wij ons uiterste best om uw elektravoorziening dezelfde dag nog in orde te maken! Met installatiebedrijf Elektro Top heeft u één bedrijf en één contactpersoon voor al uw installatiewerkzaamheden.

Neem contact op en we zorgen ervoor dat het u niet aan comfort ontbreekt.

Schakel installatiebedrijf Elektro Top in
Elektro Top

Elektro Top

Kempenweg 37

6125 AB Obbicht

tonvandepol@home.nl

06-24 61 45 90

KvK: 14095278

Privacy Verklaring

Openingstijden

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen op ons mobiele nummer. Indien wij niet direct opnemen, bellen wij u uiteraard zo spoedig mogelijk terug.